Prva FIDIC Online konferencija: Engineering a post-Covid future: the challenges for global infrastructure

Pridružite se profesionalcima iz industrije na potencijalno najvećoj dvodnevnoj međunarodnoj online konferenciji 11. i 14. septembra.

Kriza Covid-19 postavila je izazove industriji kao nikada ranije, a nijedan poslovni sektor nije izostavljen. Kako ulazimo u post-Covid budućnost, jasno je da će infrastrukturna ulaganja igrati presudnu ulogu u oporavku globalne i nacionalne ekonomije. Međutim, naš svet se promenio i budući zahtevi će biti drugačiji u planiranju održive izgradnju i javne infrastrukture. Da li će se potražnja za kapacitetom promeniti i kakav će biti uticaj na finansiranje i planiranje? Kako će zainteresovane strane u industriji sarađivati u „novoj normalnoj situaciji“? Da li ćemo videti nove oblike saveza između javnog i privatnog sektora i kako će projekti i ugovori biti strukturirani u post-Covid okruženju?

Ova onlajn konferencija koju je organizovao FIDIC pruža interaktivnu pozornicu u kojoj se lideri i stručnjaci u industriji mogu okupiti kako bi identifikovali i rešili ova ključna pitanja, pružili forum za diskusiju i debatu i ponudili perspektive za put napred koji će industriji omogućiti da i dalje napreduje u mesecima i godinama pred nama.

Registracija je otvorena do 11. septembra.

Za više informacija i obrasce za registraciju kliknite OVDE

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati