Lokalna obuka: FIDIC Ugovori – Primena na projektima, 07-08. Maj 2012.

Nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE d.o.o. – ekskluzivni trening provajder autorizovan za teritoriju Srbije od strane ACES i FIDIC (International Federation of Consulting Engineers), organizuju dvodnevnu obuku:

“FIDIC Ugovori – Primena na projektima”, koja će se održati 07. – 08. maja 2012. u Beogradu.

Obuka ima za cilj da polaznike, sem upoznavanja sa FIDIC procedurama na investicionim projektima, upozna i sa prednostima i problemima koji se mogu javiti prilikom korišćenja ovakvih formi ugovora u Srbiji..

Tokom treninga polaznici se uvode u osnove savremenog Project Managementa na čijim principima je baziran FIDIC. Postanite spremni za standardizovane modele ugovora za različite tipove investicionih projekata, pri čemu su rizici projekta umanjeni i interesi učesnika u projektu zaštićeni. Budite spremni za rad sa uslovima ugovora koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

U prilogu se nalaze detaljne informacije o obuci uključujući i prijavu za istu.

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti pozivno pismo u prilogu).

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati