Nikola Pavlović, novi Predsednik UO ACES-a

Izuzeztna nam je čast i zadovoljstvo da Vam predstavimo novog Predsednika ACES-a, Nikolu Pavlovića.

 

Zvanje master inženjer građevinarstva stekao je na odseku za konstrukcije Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Od 2015. godine je sertifikovani PMP („Project Management Professional“). Nalazio se na poziciji Direktora za marketing, tehničku pripremu i razvoj u Energoprojekt Visokogradnja a.d, vodećoj građevinskoj kompaniji u jugoistočnoj Evropi, koja je izgradila brojne složene projekte u preko 50 zemalja u svetu.

 

Tokom svoje karijere, bavio se izgradnjom visokih objekata i objekata za industrijsku namenu na međunarodnim projektima. Specijalizovao se za pregovaranje, ugovaranje, upravljanje FIDIC ugovorima, pripremu i odbranu odštetnih zahteva u građevinarstvu. FIDIC uslovima ugovaranja se aktivno bavi od početka svoje karijere. Od 2019. godine drži lokalne obuke za FIDIC pod okriljem ACES-a.

 

Član je Inženjerske komore Srbije i poseduje licence za projektovanje i izvođenje radova. Član je PMI („Project Management Institute“) i PMI Srbija. Suosnivač je portala koji se bavi odštetnim zahtevima u građevinarstvu www.construction-claim.com.

 

Tečno govori engleski jezik.

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati