FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA – MODUL 1, 12-13. decembar 2019

Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i FIDIC (International Federation of Consulting Engineers) vas pozivaju da se prijavite i rezervišete svoje mesto na  dvodnevnoj obuci FIDIC Modul 1 – “Practical Use of FIDIC Conditions of Contracts ” – koja će se održati 12-13. decembra 2019. godine

Obuku vodi iskusan internacionalni FIDIC predavač g. Zoltan Zahonyi (M.Sc in Civil Engineering) koji je obučio veliki broj polaznika širom sveta i prošio im znanja u radu sa FIDIC ugovorima. Predavač poseduje dugogodišnje iskustvo u svim fazama upravljanja ugovorima i rešavanju sporova na mnogim projektima ugovorenim po FIDIC ugovorima, ugovorima koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).

U prilogu se nalaze detaljne informacije o obukama.

Sačuvajte svoje mesto među prvima.

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati