FIDIC Internacionalna obuka – Modul 1, 02-03. Mart 2015.

Nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES), kompanija MACE d.o.o., i FIDIC (International Federation of Consulting Engineers) organizuju internacionalno-akreditovanu dvodnevnu obuku “PRIMENA 1999 FIDIC USLOVA UGOVORA, Modul 1”, koja će se održati 2 – 3. marta 2015. u Hyatt Regency hotelu u Beogradu.

Obuku vodi g. Bogdan Oprealicencirani međunarodni FIDIC trener, koji ima dugogodišnje isustvo u svim fazama upravljanja ugovorima i rešavanju sporova na mnogim projektima ugovorenim po FIDIC ugovorima, ugovorima koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje ugovorima. Obuka je posebno važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (EAR, EBRD, Svetska banka).

U prilogu se nalaze detaljne informacije o obuci uključujući i prijava za istu.

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti pozivno pismo u prilogu).

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati