FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA – MODUL 2, 02-03. Novembar 2020.

Međunarodna FIDIC asocijacija – International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “Upravljanje odštetnim zahtevima (klejmovima) i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora, Modul 2” koja će se održati 02-03. novembra 2020. u Beogradu.

Obuka će se održati u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, u skladu sa svim bezbednosnim i zdravstvenim procedurama i preporukama.

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača g. Robert Werth koji je obučavao veliki broj polaznika širom sveta i proširio im znanja u radu sa FIDIC ugovorima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti pismo u prilogu).

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati