FIDIC Internacionalna obuka – Modul 2, 15-16. Jun 2015

Međunarodna FIDIC asocijacija – International Federation of Consulting Engineers, nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE d.o.o. – autorizovani trening provajder za teritoriju Srbijeod strane ACES i FIDIC, organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “Upravljanje odštetnim zahtevima (klejmovima) i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora, Modul 2” koja će se održati 15 – 16. juna 2015. u Beogradu.

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača g. Bogdan Oprea, CEng BSc DEA koji je pripremio veliki broj polaznika širom sveta i proširio im znanja u radu sa FIDIC ugovorima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).

U prilogu se nalaze detaljne informacije o obuci uključujući i prijava za istu.

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Zeleni krovovi: Ključ za održive i živopisne gradove budućnosti

Projekat: Poslovni objekat Tours Albert 1er – Rueil Malmaison (Pariz, Francuska) – EURO BRAVO

Obuka ,,Upravljanje i administracija FIDIC Ugovora” 15-16. maj 2024.

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trenodovima u gradjevinarstvu.