FIDIC Advanced Training + Workshop: FIDIC Comparison of 1999/2017 Contracts

Međunarodna FIDIC asocijacija – International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju sasvim novi događaj u Srbiji “FIDIC Advanced Training + Workshop: FIDIC COMPARISON OF 1999/2017 CONTRACTS”  koji će se održati 10-11. decembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Prošlo je 18 godina od poslednjeg izdanja FIDIC Rainbow Suite-a. Nakon višegodišnje interakcije sa industrijom, konsultantskom profesijom i zainteresovanim stranama, FIDIC je zvanično objavio nova izdanja FIDIC Crvene, Žute i Srebrne Knjige krajem 2017. godine. U poređenju sa izdanjima iz 1999. godine koja su još u upotrebi, napravljene su određene izmene u novim izdanjima

Predstojeća jednodnevna obuka i jednodnevna radionica će vam pružiti uvid u glavne razlike između novih i starih izdanja.

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača gospodin Zoltan Zahonyi, M.Sc u građevinarstvu, koji ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama upravljanja ugovorima i rešavanju sporova na mnogim projektima ugovorenim po FIDIC ugovorima, ugovorima koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti Pozivno Pismo u prilogu).

Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da popunjen formular za prijavu pošaljete na e-mail: fidic@aces.rs najkasnije do 02.12.2019.

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Obuka ,,Upravljanje i administracija FIDIC Ugovora” 15-16. maj 2024.

Od ponude do realizacije – projekat iz ugla Izvođača, 16 – 17. april 2024. godine, Beograd

Projekat Hotel Westin – “D.A Dizajn i Arhitektura”

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trenodovima u gradjevinarstvu.