Akcija rasprodaje FIDIC izdanja iz ponude MACE d.o.o.

Obaveštavamo vas da u cilju obeležavanja uspešne saradnje sa MACE d.o.o. u domenu približavanja FIDIC literature domaćem tržištu, organizujemo rasprodaju FIDIC izdanja, koja će trajati do 1. decembra 2011. godine.

Dosadašnja izdanja FIDIC knjiga publikovana su u organizaciji MACE d.o.o. Beograd, dela britanske konsalting kompanije Mace Group, koja je bila nosilac izdavačke licence FIDIC-a za srpsko jezičko područje i koja je uložila veliki trud u značajnom poslu približavanja i boljeg razumevanja prakse FIDIC ugovaranja građevinskom sektoru u Srbiji.

MACE d.o.o. Beograd je angažovao svoje kapacitete na pripremi odabranih knjiga iz FIDIC kataloga u trenutku kada u Srbiji još nije bio osnovan ACES kao srpsko nacionalno udruženje inženjera konsultanata.

Ovom prilikom ACES se zahvaljuje MACE d.o.o. Beograd na dosadašnjem izuzetnom doprinosu u ovoj oblasti.

Danas su prava na publikaciju FIDIC izdanja preneta na ACES u skladu sa politikom da autorska prava za štampanje svojih izdanja FIDIC daje isključivo nacionalnim udruženjima inženjera konsultanata koja su članovi FIDIC organizacije.

ACES će uskoro objaviti svoju ponudu FIDIC izdanja, a do tada vas pozivamo da iskoristite priliku i nabavite postojeća FIDIC izdanja po navedenim uslovima.
Spisak izdanja sa cenama i popustom, kao i sve ostale detalje aktuelne MACE-ove ponude možete preuzeti sa linka u nastavku.
PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati