ACES objavljuje Kalendar FIDIC obuka za 2016. godinu

Međunarodna FIDIC asocijacija  – International Association of Consulting Engineers, nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE  d.o.o. najavljuju međunarodne FIDIC obuke za Module 1, 2, 3 i 4 planirane za 2016. godinu u Srbiji.

Obuke koje vode iskusni međunarodni predavači akreditovani od strane FIDIC-a sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, objašnjavaju i ilustruju upotrebu FIDIC Uslova ugovora. Ugovori pružaju neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocim razvoja, inženjerima, inženjerima razvoja, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje ugovorima.

Zvanični jezik obuke: Engleski

Sertifikat: Međunarodni, izdat od strane FIDIC-a u Ženevi

 

Dodatno, Nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE organizuju lokalne/regionalne FIDIC obuke  “FIDIC Ugovori – Primena na projektima” u 2016. godini.

Obuke vode naši lokalni eksperti/predavači sa velikim lokalnim i regionalnim iskustvom na FIDIC projektima. Svrha ovih treninga jeste da učesnici nauče FIDIC procedure na investicionim projektima, kao i koje su to pogodnosti i izazovi koji mogu da nastanu kada se ove forme Ugovora primenjuju u Srbiji i/ili u regionu.

Zvanični jezik obuke: Srpski

Sertifikat: Lokalni/regionalni, izdat od strane nacionalne FIDIC asocijacije u Srbiji – ACES

 

Kalendar obuka za međunarodne i lokalne FIDIC obuke u 2016. godini, možete preuzeti ovde:

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati