ACES NETWORKING DAY 2022

 

U sredu 25. maja od 18-21h u organizaciji Udruženja inženjera konsultanata Srbije – ACES organizovano je godišnje okupljanje članica na brodu Sirena.

 

Ovom Networking događaju prisustvovalo je preko 40 firmi članica ACES-a, partneri, saradnici iz partnerskih organizacija, UNDP, predstavništva Svetske banke u Beogradu, Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, predstavnici makedonske asocijacije Udruženja inženjera konsultanata – ACEMA i mnogi drugi.

 

Na početku događaja prisutnima se obratila izvršna direktorka ACES-a, Tatjana Mrvaljević, koja je pozdravila sve goste, zahvalila gostima na prisustvu i ukratko ispričala o projektima na kojima ACES trenutno radi. Prvi projekat su obuke u saradnji sa Svetskom bankom na temu FIDIC-a, a drugi projekat se realizuje u saradnji sa NALED-om na temu Efektivnih javnih nabavki – korišćenje kriterijuma ekonomski najpovoljnije ponude u sektoru građevinarstva.

 

Prisutnima se obratio predsednik Upravnog odbora ACES-a, Nikola Pavlović, koji se zahvalio gostima na prisustvu. Potom je sve prisutne pozdravio i potpredsednik ACES UO Nikola Matić i najavio da će uskoro početi sa radom Centar za rešavanje sporova u građevinarstvu.

 

Gosti su uz plovidbu Savom i Dunavom imali priliku da degustiraju vina, uživaju u dobroj muzici i razmenjuju ideje.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Obuka ,,Upravljanje i administracija FIDIC Ugovora” 15-16. maj 2024.

Od ponude do realizacije – projekat iz ugla Izvođača, 16 – 17. april 2024. godine, Beograd

Projekat Hotel Westin – “D.A Dizajn i Arhitektura”

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trenodovima u gradjevinarstvu.