ACES na FIDIС Godišnjoj konferenciji u Dubaiju

Organizovano od strane Međunarodne Federacije Inženjera Konsultanata (FIDIC) i Udruženja Inženjera – UAE (SOE)

Međunarodna Federacija Inženjera Konsultanata (FIDIC) okuplja udruženja inženjera i profesionalaca zajedno iz celog sveta. Ove godine FIDIC – ova Međunarodna konferencija se održava od 13. do 15. septembra 2015. godine u Dubaiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE). Konferencija FIDIC 2015 povezaće vodeće svetske igrače i partnere iz infrastrukturnog i industrijskog sektora za istraživanje inovativnih održivih rešenja i poslovnih mogućnosti.

Na Međunarodnoj konferenciji infrastrukture FIDI2015 u Dubaiju, biće ispitana ključna pitanja koja utiču na konsultantske firme. Direktori i lideri iz drugih industrija, njihovi klijenti, i finansijeri infrastrukture, podeliće svoju viziju za budućnost koja se odnosi na konsultantsku industriju. Najnoviji trendovi poslovanja (uticaj spajanja i akvizicija) biće istraženi, i održaće se diskusije o tome kako poboljšati načine na koje se preduzimaju poslovanja (indikatori finansijskog učinka). Delegati će naučiti iz svojih iskustava kao što se vidi i kroz rezultate globalnih uporedivih programa.

Stručni ljudi, kao i ljudi tehničke struke su žila kucavica konsultantske industrije. Dinamika dovođenja u red ovih resursa kada i gde je to potrebno, u svetlu globalne nestašice veština, takođe će biti fokus ove posebne konferencije, jer je imperativ za integritet da bolje upravljaju reputacionim rizikom.

Ujedinjeni Arapski Emirati predstavljaju idealnu lokaciju da se pokaže kako jasna strategija, u kombinaciji sa finansijskim inovacijama i dobrim stručnim savetima, može dovesti do efikasnih rešenja. Konferencija FIDIC 2015 pružiće priliku da se istražuju poslovne mogućnosti u veoma povoljnoj oblasti Zaliva.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Obuka ,,Upravljanje i administracija FIDIC Ugovora” 15-16. maj 2024.

Od ponude do realizacije – projekat iz ugla Izvođača, 16 – 17. april 2024. godine, Beograd

Projekat Hotel Westin – “D.A Dizajn i Arhitektura”

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trenodovima u gradjevinarstvu.