Prva FIDIC Online konferencija: Engineering a post-Covid future: the challenges for global infrastructure

Pridružite se profesionalcima iz industrije na potencijalno najvećoj dvodnevnoj međunarodnoj online konferenciji 11. i 14. septembra.

Kriza Covid-19 postavila je izazove industriji kao nikada ranije, a nijedan poslovni sektor nije izostavljen. Kako ulazimo u post-Covid budućnost, jasno je da će infrastrukturna ulaganja igrati presudnu ulogu u oporavku globalne i nacionalne ekonomije. Međutim, naš svet se promenio i budući zahtevi će biti drugačiji u planiranju održive izgradnju i javne infrastrukture. Da li će se potražnja za kapacitetom promeniti i kakav će biti uticaj na finansiranje i planiranje? Kako će zainteresovane strane u industriji sarađivati u „novoj normalnoj situaciji“? Da li ćemo videti nove oblike saveza između javnog i privatnog sektora i kako će projekti i ugovori biti strukturirani u post-Covid okruženju?

Ova onlajn konferencija koju je organizovao FIDIC pruža interaktivnu pozornicu u kojoj se lideri i stručnjaci u industriji mogu okupiti kako bi identifikovali i rešili ova ključna pitanja, pružili forum za diskusiju i debatu i ponudili perspektive za put napred koji će industriji omogućiti da i dalje napreduje u mesecima i godinama pred nama.

Registracija je otvorena do 11. septembra.

Za više informacija i obrasce za registraciju kliknite OVDE

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Odštetni zahtevi na građevinskim projektima – Kvantifikacija i prevencija, 11-12. jun 2024. u Beogradu

FIDIC inženjer: Put ka vrhu u građevinarstvu

FIDIC Module 4 – Management and Administration of FIDIC Contracts, May 30-31, 2024

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trendovima u gradjevinarstvu.