Politika Privatnosti za ACES

1. Uvod

Dobrodošli na web stranicu ACES (https://www.aces.rs/). Vaša privatnost i zaštita vaših ličnih podataka su nam od izuzetnog značaja. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, čuvamo i štitimo vaše lične podatke.

2. Prikupljanje Ličnih Podataka

Mi prikupljamo lične podatke koje nam vi dobrovoljno pružate prilikom korišćenja naše web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vaše ime, e-mail adresu, kontakt informacije i podatke o transakcijama. Takođe, prikupljamo ne-lične podatke kao što su podaci o pregledu stranice i korisničkim preferencama.

3. Korišćenje i Deljenje Ličnih Podataka

Vaši lični podaci koristiće se samo u svrhe za koje ste ih pružili, kao što su odgovaranje na upite, obrada narudžbina, ili pružanje podrške korisnicima. Nećemo deliti vaše lične podatke sa trećim stranama osim ako to nije neophodno za pružanje usluga ili ako to zahteva zakon.

4. Zaštita Ličnih Podataka

Preduzimamo odgovarajuće bezbednosne mere da zaštitimo vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništenja.

5. Pristup i Ispravka Ličnih Podataka

Imate pravo da pristupite, ispravite ili izbrišete svoje lične podatke koje čuvamo. Ako želite da ažurirate svoje podatke ili imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, kontaktirajte nas na [email adresa].

6. Promene u Politici Privatnosti

Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati. Obavestićemo vas o bilo kakvim značajnim promenama postavljanjem nove politike na našoj web stranici.

7. Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa ovom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na info@aces.rs.

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trendovima u gradjevinarstvu.