Četvrta sednica Skupštine Udruženja, 28 februar 2011

Na četvrtoj sednici Skupštine Udruženja, izveštaj o radu Udruženja za 2010 godinu i izveštaj o finansijskom poslovanju Udruženja za  2010 je usvojen. Plan rada i budžet za 2011 predstavljeni su i jednoglasno usvojeni.

Novi članovi Upravnog odbora Udruženja su izabrani i jednoglasno usvojeni. Novi članovi odbora su: Nikola Matić (VMS), Branislav Simović (Mace), Predrag Subotić (Siemens), Ljiljana Rosić (Energoprojekt), Dragana Čukić (Delta Invest).

Generalna skupština je razmotrila status  ACES članica na dan 28. februara. Generalna skupština jednoglasno je glasala i potvrdila odluku Upravnog odbora da otkaže Yu Build članstvo u ACES-u zbog kršenja Etičkog kodeksa i zbog ozbiljnog ugrožavanja finansijskog položaja ACES-a.

Dva druga redovna članstva i jedan pridruženi član su isključeni iz članstva, po osnovu neplaćana godišnje članarine . SPZ Centroprojekt, SEEC i Iluminato dizajn (pridruženi) su izgubili status članice.

Andrea Šehić, ACES-izvršni direktor, uručila je zahvalnicu USAID Projekatu za razvoj konkurentnosti (USAID predstavnik – Goran Kovačević), i zahvalila projektu na stalnoj podršci ACES-u i konsalting inženjering sektoru.

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati