ACES za studente: Međunarodna Konferencija “CoNStruction 16”

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Udruženje inženjera konsultanata Srbije podržalo Studentsku uniju Fakulteta tehničkih nauka i međunarodnu konferenciju studenata građevinarstva “CoNStruction 16”  koja je održana Novom Sadu u periodu od 21-25. novembra 2016 godine.

Konferencija je okupla 40 studenata sa Fakulteta tehničkih nauka i 80 studenata sa drugih fakulteta iz Srbije i sveta, a konferenciji su prisustvovali i  studenti sa drugih građevinskih fakulteta iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Crne Gore, Grčke, Nemačke, Turske, Slovačke i Makedonije.

Oficijalna manifestacija “CoNStruction16” počela je svečanim otvaranjem, praćena predavanjima iz različitih oblasti građevinarstva koje su držali profesori, asistenti i saradnici Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Jedan od 4 dana konferencije bio je rezervisan za takmičenje u kojem su učesnici radili u grupama. Tema takmičenja bila je organizacija gradilišta Naučno-tehnološkog parka u Novom Sadu, a radove su ocenjivali profesori i asistenti sa Katedre za organizaciju i tehnologiju građenja.

Izvršna direktorka ACES-a, Andrea Šehić uručila je pobednicima takmičenja 3 kompleta FIDIC Izdanja.

 

Više informacija o Međunarodnoj Konferencijistudenata građevinarstva “CoNStruction 16” možete pogledati na zvaničnom sajtu.

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati