ACES vas poziva na REBEC 2014

Ovogodišnji REBEC događaj se održava od 23-25. juna u Poslovnom centru „Ušće“.

REBEC je akronim od Real Estate Belgrade Exhibition & Conference. Ove godine programom predviđene aktivnosti će se održati na XVIII spratu (konferencijski prostor Wolf Theiss-a sa programom posvećenom JPP-u), XIX spratu (konferencijski prostor SEEOFFICES-a sa programima posvećenim temama o nekretninama) i XXV spratu tj. na poslednjem spratu Poslovnog Centra Ušće, gde ćemo organizovati i održati sajamsko / izložbeni deo REBEC-a.

Sa XXV sprata se najbolje mogu ukazati „Nove perspektive“ što je i ovogodišnji slogan REBEC događaja.

Teme koje smo pripremili predstaviće sve aktuelne teme iz Srbije ali i regiona. Pored već standardnih tema vezanih za razvoj kancelarijskih i šoping projekata, nezaobilazne teme će biti posvećene razvoju logistike i investicijama uopšte.

Želimo posebno da istaknemo temu, posvećenu rešenjima na temu loših bankarskih plasmana.

Ove godine po prvi put, REBEC će između ostalih, ponuditi četiri teme/panela sa reprezentativnim govornicima iz regiona sa tržišta Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

Prvenstveno želimo da istaknemo panel o regionalnoj saradnji kompanija koje sa bave razvojem nekretnina na ovim tržištima, panel posvećen poreskim temama u regionu i Srbiji, temama vezanim za sličnost i različitost pravne regulative na ova četiri tržišta i na kraju, panel posvećen temama vezanim za standarde procenjivanja na tržištima iz regiona.

Detaljnije možete pogledati na REBEC sajtu a posebno na strani: http://www.rebec.rs/program.php?l=rs

Za članove ACES udruženja odobravamo popust od 10% na kotizaciju do 19. juna 2014.

Ukoliko se odlučite da budete ovogodišnji posetioci REBEC događaja i obezbedite sebi popust, molimo Vas da nas kontaktirate na office@rebec.rs ili conference@rebec.rs posle ćega ćete po našim instrukcijama moći da obezbediti navedeni popust.

 

U očekivanju da se vidimo na ovogodišnjem REBEC-u,

 

Srdačno Vaš REBEC Tim

office@rebec.rsconference@rebec.rs, Tel: +381 11 30 33 712

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati