Upravljanje investicionim projektima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori – Modul 2 – Napredni kurs

Udruženje inženjera konsultanata Srbije – ACES vas poziva da se prijavite i rezervišete svoje mesto na  potpuno NOVOJ dvodnevnoj obuci, UPRAVLJANJE INVESTICIONIM PROJEKTIMA u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, 18-19. marta.

Kurs traje dva dana i predstavlja nastavak osnovnog kursa iz upravljanja projektima i obuhvata predavanja, primere, vežbe i diskusiju po odabranim temama iz različitih faza životnog ciklusa investicionih projekata u građevinarstvu. Kriterijum za izbor tema je da:

  • postoje problemi u praksi vezani za izabrane teme
  • postoje rešenja za te probleme u vidu naprednih upravljačkih pristupa i metoda.

Cilj kursa je predstavljanje takvih metoda, čijom primenom bi mogao značajno da se unapredi nivo upravljanja na građevinskim projektima.

Kurs je namenjen višem i srednjem menadžmentu građevinskih preduzeća, ministarstvima, javnim preduzećima i lokalnim samoupravama, kao i stručnjacima različitog profila zainteresovanim za upravljanje investicijama, projektovanje i realizaciju investicionih projekata u građevinarstvu.

Obuku vodi Dr Zoran Stojadinović, dipl. građ. inž, vanredni profesor na Katedri za upravljanje projektima u građevinarstvu na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Pogledajte program obuke u Pismu.

*Za potrebe praktičnih vežbi, koje se rade u programu MS Excel, potrebno je poneti laptop računare.

Vašu prijavu možete popuniti ispod.

PODELI:

Možda će Vas i ovo zanimati