Nikola Pavlović

Zvanje master inženjer građevinarstva stekao je na odseku za konstrukcije Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Od 2015. godine je sertifikovani PMP („Project Management Professional“). Trenutno se nalazi na poziciji Direktora za marketing, tehničku pripremu i razvoj u Energoprojekt Visokogradnja a.d., vodećoj građevinskoj kompaniji u jugoistočnoj Evropi, koja je izgradila brojne složene projekte u preko 50 zemalja u svetu.

Tokom svoje karijere, bavio se izgradnjom visokih objekata i objekata za industrijsku namenu na međunarodnim projektima. Specijalizovao se za pregovaranje, ugovaranje, upravljanje FIDIC ugovorima, pripremu i odbranu odštetnih zahteva u građevinarstvu. FIDIC uslovima ugovaranja se aktivno bavi od početka svoje karijere. Od 2019. godine drži lokalne obuke za FIDIC pod okriljem ACES-a.

Član je Inženjerske komore Srbije i poseduje licence za projektovanje i izvođenje radova. Član je PMI („Project Management Institute“) i PMI Srbija. Suosnivač je portala koji se bavi odštetnim zahtevima u građevinarstvu www.construction-claim.com.

Tečno govori engleski jezik.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

EFCA Godišnja konferencija i Skupština 2024. u Madridu

Odštetni zahtevi na građevinskim projektima – Kvantifikacija i prevencija, 11-12. jun 2024. u Beogradu

FIDIC inženjer: Put ka vrhu u građevinarstvu

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trendovima u gradjevinarstvu.