FIDIC Internacionalna obuka – Modul 3, 07 – 08. Mart 2017.

Međunarodna FIDIC asocijacija – International Federation of Consulting Engineers, nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES), Evropska asocijacija inženjera konsultanata (EFCA) i Cornerstone organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “Understanding DABs: Enabling parties, their representatives, Engineers and Dispute Board members to understand and manage the DAB process, Modul 3” koja će se održati 07- 08. marta 2017. u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Obuku vode iskusni internacionalni FIDIC predavači:  g-din Edward Corbett, g-din Taner Dedezade i g-din Leo Grutters koji su pripremili veliki broj polaznika širom sveta i proširili im znanja u radu sa FIDIC ugovorima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).

Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da popunjen formular za prijavu pošaljete na e-mail: conference2017@aces.rs najkasnije do 01.03.2017. 

Za više informacija pogledati pozivno pismo u prilogu.

Radujemo se Vašem učešću na obuci i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Odštetni zahtevi na građevinskim projektima – Kvantifikacija i prevencija, 11-12. jun 2024. u Beogradu

FIDIC inženjer: Put ka vrhu u građevinarstvu

FIDIC Module 4 – Management and Administration of FIDIC Contracts, May 30-31, 2024

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trendovima u gradjevinarstvu.