Bojan Dinić, novi izvršni direktor ACES-a

Počevši od 1. marta 2024. godine, Udruženje je imenovalo novog izvršnog direktora.

Predstavljamo Vam Bojana Dinića.

Bojan Dinić je pravnik sa više od 18 godina radnog iskustva. Ključne uloge tokom karijere obavljao je rukovodeći kompanijama pre svega u proizvodnim delatnostima, pretežno metalnog kompleksa.

Period od 2013 – 2023. godine proveo je radeći u državnoj upravi (Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru – JUP) na pozijama direktora nabavki, direktora sektora pravnih i opštih poslova, savetnika. Tokom čitavog perioda rada u državnom sektoru poseban fokus imao je na realizaciji FIDIC ugovora.

Skup znanja i veština stečen najpre u privatnom, a potom u državnom sektoru čini spoj koji mu daje adekvatno iskustvo i duboko razumevanje u primeni FIDIC standarda u građevinskoj industriji.

Takođe, kao FIDIC ekspert, Bojan je bio ključni član timova za priremu tendera, upravljanje ugovorom, ali i rešavanje sporova, sa visokim stepenom uspešno realizovanih projekata. Takođe, učestvovao je i kao član pravnog tima koji je zastupao kompaniju pred Stalnim arbitražnim sudom.

Bojan Dinić uživa reputaciju pouzdanog stručnjaka među kolegama i partnerima, zahvaljujući svojoj posvećenosti, integritetu i profesionalizmu.

Verujemo da će kao izvršni direktor ACES-a promovisati misiju i viziju Udruženja i na operativnom planu uspešno ispunjavati planirane ciljeve.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Odštetni zahtevi na građevinskim projektima – Kvantifikacija i prevencija, 11-12. jun 2024. u Beogradu

FIDIC inženjer: Put ka vrhu u građevinarstvu

FIDIC Module 4 – Management and Administration of FIDIC Contracts, May 30-31, 2024

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trendovima u gradjevinarstvu.