ACES za studente: Internacionalna Konferencija “BUILDING OUR CONNECTIONS”

Veliko nam je zadovoljstvo da kao nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji podržimo Međunarodno udruženje studenata građevinarstva – IACES koje u periodu od 8-13. marta 2017. godine organizuje konferenciju pod nazivom Building Our Connections.

“Building Our Connections” je internacionalna konferencija studenata građevinarstva, prvenstveno sa ciljem jačanja Balkanskog regiona u svetu građevinarstva. Konferenciji će prisustvovati 30 stranih studenata sa prostora bivše Jugoslavije (Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije), Rumunije, Grčke, Mađarske i Turske, kao i veliki broj profesora i studenata sa Građevinskog fakulteta u Beogradu. Sadržaj konferencije je fokusiran na stručna predavanja i radionicu, posetu gradilištu kao i aktivnostima vezanim za upoznavanje Beograda i naše kulture. Glavni cilj konferencije je predstavljanje Srbije u svetu građevinarstva.

ACES je nagradio pobednički tim na stručnom takmičenju izrade mosta sa 6 FIDIC Crvenih knjiga – Uslovi ugovaranja za građevinske radove koji će im koristiti u budućem radu.

Dodatne informacije o Međunarodnom udruženjenju studenata građevinarstva – IACES i događajima koje organizuju možete pogledati ovde.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Odštetni zahtevi na građevinskim projektima – Kvantifikacija i prevencija, 11-12. jun 2024. u Beogradu

FIDIC inženjer: Put ka vrhu u građevinarstvu

FIDIC Module 4 – Management and Administration of FIDIC Contracts, May 30-31, 2024

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trendovima u gradjevinarstvu.