ACES Koktel prijem povodom proslave 3 godine uspešnog rada

U utorak, 20. Septembra u restoranu Comunale održan je koktel prijem povodom proslave 3 godine rada Udruženja inženjera konsultanata Srbije (ACES) i obeležena je uspešna saradnja sa našim domaćim i stranim partnerima.

Osnivačka Skupština Udruženja inženjera konsultanata Srbije (ACES) održana je 2008. godine, nakon čega je usledilo i samo osnivanje ACES-a kao profesionalnog, neprofitnog udruženja. Danas je ACES nacionalna FIDIC (International Federation of Consulting Engineers) i EFCA(European Federation of Engineering Consultancy Associations) asocijacija u Srbiji, sa ciljem da promoviše ulogu i značaj međunarodnih FIDIC standarda, jača kapacitete inženjersko-konsultantskog sektora, poboljša konkurentnost i afirmiše komparativne prednosti svojih članica na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Prisutnima se obratio Predsednik Upravnog odbora Nikola Matić, i Izvršni direktor ACES-a i ukratko su predstavili dosadašnja dostignuća ACES-a, nova izdanja FIDIC literature, zvanične međunarodne i lokalne FIDIC obuke, kao i druge interesantne planirane aktivnosti.

Najistaknutijim partnerima- USAID Projekat za razvoj konkurentnosti, IFC, SIEPA, NALED – ACES Upravni odbor je uručio zahvalnice.

Gospodin Miloš Švarc je izabran za Počasnog člana Udruženja.

PODELI:
Table sadržaja
NAJNOVIJE

Newsletter

Prijavi se na naš newsletter i dobijaj najovije vesti direktno u inbox!

Možda će Vas i ovo zanimati

Odštetni zahtevi na građevinskim projektima – Kvantifikacija i prevencija, 11-12. jun 2024. u Beogradu

FIDIC inženjer: Put ka vrhu u građevinarstvu

FIDIC Module 4 – Management and Administration of FIDIC Contracts, May 30-31, 2024

Newsletter

Primajte obaveštenja o obukama, radionicama i trendovima u gradjevinarstvu.