ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

Vesna Prodanović

Vesna Prodanović

Vesna Prodanović, Predsednica Upravnog odbora

Vesna Prodanović je rođena 1969. godine u Beogradu. Na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu stekla je zvanje Diplomiranog mašinskog inženjera, smer termotehnika. Na Univerzitetu “George Washington” u Engleskoj i Nemačkoj stekla je “Masters Certificate“ u oblasti Project Managementa, a takodje i sertifikat „Project Management Professional“ - PMP. Član je SMEITS, PMI, PMI Serbia.

Radila je u delu projektovanja i izvođenja, na pripremi ponuda i ugovaranju,a iskustvo na projektima po FIDIC modelima ugovora gradi od 1999.godine. Radila je kao projektant, glavni inženjer, koordinator, pa potom kao direktor radova i direktor projekta na mnogim projektima u zemlji (Turistički kompleks Hyatt Regency Crni vrh, Klinike u okviru KCS Beograd; US Steel – Sartid, Fabrika cigareta Monus Inđija, Tržni centar Delta City, Univerzitetsko naselje Belville, Rekonstrukcija topionice bakra i dogradnja nove fabrike sumporne kiseline - RTB Bor) i inostranstvu ( Fabrika lekova Tjumen, Rusija; Robna kuća Magazin Tjumen, Rusija,Fabrika duvana Nigerija;Tri bolnice na Jamajci, Zgrada Parlamenta u Abudži,Nigerija, Energocentar Minsk, Belorusija).

Od 2016.godine u Energoprojekt Holdingu radi na poziciji Izvršnog direktora za operativne poslove. Predsednik je Odbora direktora Energoprojekt Entel a.d. i predsednik Odbora direktora Energoprojekt Niskogradnja a.d. Govori engleski, ruski i nemački jezik.

vesna@aces.rs

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg