ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

Predrag Subotić

Predrag Subotić

Predrag Subotić, Član Upravnog odbora

Diplomirao je na Građevinskom Fakultetu u Beogradu - odsek za konstrukcije, i položio stručni ispit. Poseduje licence Inženjerske komore, kao i Sertifikat Međunarodne Federacije za mirno rešavanje sporova.

Stekao je značajno iskustvo u upravljanju projektima (investicijama) u Srbiji, Crnoj Gori i ex. SSSR, uključujući sve faze potrebne za realizaciju projekta: tenderisanje, ugovaranje, pribavljanje dozvola i saglasnosti, projektovanje, izgradnja, stručni nadzor, planiranje i koordinacija, primopredaja.

Učestvovao je na nekim od najznačajnihprojekata u Srbiji kao što su Rekonstrukcija fabrike “Grmeč”, Rekonstrukcija-izgradnja Jugoslovenskog Dramskog Pozorišta posle požara 1997.godine, Poslovni centar “Ušće”. Upravljao je projektima (investicijama) na više od 40 gradilišta u Srbiji uključujući kompletno opremanje i pripadajuću infrastrukturu-Srpsko-mađarski granični prelaz “Horgos” i drugi.

Stekao je značajno međunarodno iskustvo radom na Projektu Kaspijskog naftovoda (CPC Projekat) u Rusiji i Kazahstanu, kao i radom na “MTS Outsourcing Project”, projektu najvećeg ruskog mobilnog operatera.

Poseduje iskustvo na Projektima po FIDIC standardima. 

Gospodin Subotić je od marta 2008 zaposlen u Kompaniji “Siemens d.o.o” na poziciji “Head of Project Management”.

Član je Saveta stranih investitora – Komitet za “ Real Estate “.

Izabran je za člana ACES Upravnog odbora 28. Februara 2011.

predrag@aces.rs

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg