ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

Radomir Radičević

Radomir Radičević

Radomir Radičević, Član Upravnog odbora ACES-a

Diplomirao na Građevinskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Predstavnik Srpske asocijacije građevinskih čeličnih konstruktivaca (SCSA) u Evropskoj konvenciji za čelične konstrukcije i poseduje licence Inženjerske komore.

Tokom više od trideset godina rada u preduzeću Mostprojekt a.d. Beograd, stekao je veliko iskustvo u sledećim oblastima: Projektovanje mostova, Poznavanje domaće regulative u oblasti izgradnje mostova, Nadzor na izvođenju radova, Poznavanje FIDIC-a, Kontrola kvaliteta materijala, Koordinacija i administracija svih učesnika na izradi projekta, Timski rad i upravljanje.

Radomir Radičević je učestvovao i bio rukovodilac na sledećim projektima: Rekonstrukcija Auto-puta Novi Sad – Beograd, Sanacija mosta ‘Gazela’, Nadzor sanacije i rekonstrukcije mosta ‘Puente Duarte’ u Dominikanskoj Republici, Sanacija mosta ’Ostružnica’ preko reke Save, Projekat čišćenja Dunava u Novom Sadu, Izgradnja mosta na auto-putu preko reke Save - „Gazela“, Izgradnja Mostova u Srbiji dužine od 60m do 120m, Izgradnja, projektovanje i nadzor nad izvođenjem radova na čeličnim antenskim stubovima/tornjevima visine od 25m do 200m.

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg