ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

Ljiljana Rosić

Ljiljana Rosić

Ljiljana Rosić, Potpredsednik Upravnog odbora ACES-a

Diplomirala na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, odsek tehničke fizike, uz specijalizaciju u oblasti sistema automatskog upravljanja, a na „The George Washington University“, Washington D.C. magistrirala „Project Management“.

Tokom više od dvadeset godina rada u preduzeću Energoprojekt Oprema a.d., stekla je veliko iskustvo, posebno u domenu multidisciplinarnih projekata koji integrišu različite stuke i tehničko-tehnološke celine, kako u zemlji tako i u inostranstvo; od inženjera projekata, glavnog inženjera do rukovodioca projekata.

Učestvovala je i rukovodila realizacijom velikih i prestižnih projekata, od kojih navodimo samo neke: više projekata rekonstrukcije i modernizacije termoelektrana u Srbiji, poslovne zgrade NIS u Beogradu i Novom Sadu, podzemna železnička stanica”Vukov spomenik” u Beogradu za koju je dobila posebno priznanje i nagradu, Hyatt Regency Hotel u Beogradu, hotel u Surgutu (Rusija), poslovna zgrada Niznjevartovskneftegaz (Rusiji), fabrika tapeta u Kalušu (Ukrajina), fabrika lekova u Tjumenu (Rusija), agroindustrijski kompleks od 4 fabrike u Krasnodaru (Rusija), fabrika duvana za British American Tobacco u Ibadanu (Nigerija), kao i još nekoliko projekata u Nigeriji.

Ljiljana Rosić je od početka svoje karijere do danas u kompaniji Energoprojekt Oprema a.d., trenutno na poziciji koordinatora projekata.

Licencirani je član Inženjerske komore Srbije, kao i američkog “Project Management Institute” sa odgovarajućom važećom licencom PMP’a (“Project Management Professional”).

U ime Energoprojekta, kao suosnivača, član je Upravnog odbora Udruženja inženjera konsultanata Srbije.

ljiljana@aces.rs

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg