ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

Branislav Simović

Branislav Simović

Branislav Simović, Predsednik Upravnog odbora Udruženja

Diplomirani građevinski inženjer i magistar građevine. Ima dinamičnu dvadesetogodišnju karijeru u vodećim međunarodnim građevinskim kompanijama širom jugoistočne Azije, Australije, srednjeg istoka i Evrope.

Učestvovao je u projektima izgradnje velikih i prestižnih zgrada i infrastruktura. Pridružio se kompaniji MACE 2004. kao viši menadžer projekata. Došao je iz Dubaija gde je proveo šest godina radeći na velikim projektima.

Branislav Simović je Regionalni direktor i član Međunarodnog upravnog odbora kompanije Mace i trenutno je direktor projekta na sledećim projektima: FIAT, Univerzijada 2009 – Blok 67, trgovinski centar Osijek Porta Nova, Projekat parka Liman, Centar Atlas Capital i IT park, Inđija.

Korporativni član, licencirani inženjer, član Udruženja inženjera pri građevinskom fakultetu u Australiji, NPER, član Udruženja profesionalnih inženjera, Australija, član Udruženja za kvalitet za Australiju i Aziju, član Instituta za garanciju kvaliteta – London, UK, član Nacionalnog odbora za bezbednost, Australija, član Američkog društva inženjera za bezbednost, SAD, član Srpske inženjerske komore, Srbija.

Suosnivač i član Upravnog odbora Udruženja inženjera konsultanata Srbije.

branislav@aces.rs

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg