Saša Trajković

Član Upravnog odbora

Saša Trajković je diplomirani inženjer građevine, direktor  i vlasnik Preduzeća za pružanje usluga STMG Consultancy d.o.o. Beograd, vodeće konsultantske kuće u oblasti građevinarstva u regionu. Saša poseduje radno iskustvo od preko 26 godina u vođenju projekata izgradnje  poslovnih i stambenih objekata, tržnih centara, itd. Radeći na kapitalnim projektima, Saša je razvio liderske sposobnosti i izgradio odnos sa klijentima koji se zasniva na razumevanju, zajednikom interesu i već dokazanom uspehu.

U svojoj profesionalnoj karijeri, Saša je stekao značajno znanje, stručnost i iskustvo u oblasti inženjerskog konsaltinga, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.

STMG Srbija i STMG Hrvatska predstavljaju sedišta za poslovanje u regionu – na području Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, i Bosne i Hercegovine. STMG kao firma koja se bavi inženjerskim konsaltingom, pruža usluge upravljanja projektom i troškovima, nadzora projektnog finansiranja, tehničke ekspertize pri transakcijama i refinansiranju projekata, pruža podršku u arbitraži i sporovima u oblasti građevinarstva, domaćim i stranim investitorima, korporacijama i bankama.