ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

ACES ZA STUDENTE: Međunarodna Konferencija "CoNStruction 18"

ACES ZA STUDENTE: Međunarodna Konferencija "CoNStruction 18"

ACES ZA STUDENTE: Međunarodna Konferencija "CoNStruction 18"

Veliko nam je zadovoljstvo da po treći put kao nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji podržimo internacionalnu studentsku konferenciju “CoNStruction”. Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad već dugi niz godina podiže nivo studentskog organizovanja i kvalitet neformalnog obrazovanju, i u periodu od 01-05. novembra 2018. godine po treći put u Novom Sadu organizuje manifestaciju pod nazivom “CoNStruction18”.

 

“CoNStruction” okuplja studente građevinarstva iz celog sveta u cilju poboljšanja znanja u ovoj oblasti, omogućava studentima da stiču znanje van nastavnih aktivnosti, pokažu stečeno znanje kroz takmičenje i šire poznanstva u oblasti građevinarstva, kako lokalna tako i međunarodna.

Rezultati jedne ovakve manifestacije jesu čvršće veze i bolja saradnja između učesnika bez obzira na njihovu udaljenost, mnoštvo novih saznanja i nastanak novih ideja i projekata iz date oblasti, doprinos visokom obrazovanju kao i uspostavljanje duge saradnje i prijateljstva.

 

Pored stručnih predavanja, radionica i obilazaka gradilišta, učesnici će imati priliku i da pokažu nivo stečenog znanja na njihovim Univerzitetima, u oblasti Organizacije građenja. ACES će najbolje takmičare nagraditi kompletnim učešćem pobedničkog tima na lokalnoj obuci - “FIDIC Ugovori – Primena na projektima”.

Mislili smo i na drugoplasirane i trećeplasirane učesnike, i u tom slučaju ACES poklanja dva kompleta FIDIC Izdanja koja su dvojezična.

 

Sve dodatne informacije o ovoj manifestaciji možete pronaći na zvaničnom sajtu. http://construction.org.rs/ 

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg