ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

ACES ZA STUDENTE - Međunarodna Konferencija „We build the future“

ACES ZA STUDENTE - Međunarodna Konferencija „We build the future“

ACES ZA STUDENTE - Međunarodna Konferencija „We build the future“

Čast nam je i zadovoljstvo da kao nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji podržimo treću međunarodnu konferenciju studenata Arhitektonskih, Građevinskih i Geodetskih fakulteta pod nazivom „We build the future“. Konferencija se održava u periodu od 5. do 8. oktobra 2017. na Zlatiboru. Proteklih godina učestvovali su studenti, inženjeri i profesori iz 13 zemalja.

Projekat je osmišljen sa ciljem da okupi studente i da im priliku da se sretnu sa savremenim trendovima nauke i upoznaju sa različitim načinima pristupa i rešavanja konkretnih problema u oblasti građevinarstva, arhitekture, geoinformatike, urbanizma, prostornog planiranja i zaštite životne sredine. Ove godine će se održati i interaktivne grupne radionice, kao i simulacije razgovora za posao sa predstavnicima vodećih građevinskih kompanija u regionu.

Udruženje inženjera konsultanata Srbije – ACES obezbediće kompletno učešće za dva studenta na lokalnoj obuci - “FIDIC Ugovori – Primena na projektima” koja će se održati 10 - 11. oktobra 2017. godine u Beogradu.

Sve dodatne informacije o samom događaju možete pogledati ovde

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg