ACESУдружење инжењера консултаната Србије

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

ACES ЗА СТУДЕНТЕ- Међународна конференција „We build the future“

ACES ЗА СТУДЕНТЕ- Међународна конференција „We build the future“

ACES ЗА СТУДЕНТЕ- Међународна конференција „We build the future“

Част нам је и задовољство да као национална FIDIC асоцијација у Србији подржимо трећу међународну конференцију студената Архитектонских, Грађевинских и Геодетских факултета под називом „We build the future“. Конференција се одржава у периоду од 5. до 8. октобра 2017. на Златибору. Протеклих година учествовали су студенти, инжењери и професори из 13 земаља.
 
Пројекат је осмишљен са циљем да окупи студенте и да им прилику да се сретну са савременим трендовима науке и упознају са различитим начинима приступа и решавања конкретних проблема у области грађевинарства, архитектуре, геоинформатике, урбанизма, просторног планирања и заштите животне средине. Ове године ће се одржати и интерактивне групне радионице, као и симулације разговора за посао са представницима водећих грађевинских компанија у региону.
 
Удружење инжењера консултаната Србије – АСES обезбедиће комплетно учешће за два студента на локалној обуци - “FIDIC Уговори – Примена на пројектима” која ће се одржати 10 - 11. октобра 2017. године у Београду.
 
Све додатне информације о самом догађају можете погледати овде

Пошаљи пријатељу

progress ajax_processing_msg