ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

LOKALNA OBUKA: FIDIC UGOVORI - PRIMENA NA PROJEKTIMA, 11-12. Jul, 2018.

LOKALNA OBUKA: FIDIC UGOVORI - PRIMENA NA PROJEKTIMA, 11-12. Jul, 2018.

LOKALNA OBUKA: FIDIC UGOVORI - PRIMENA NA PROJEKTIMA, 11-12. Jul, 2018.

Nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE d.o.o. – jedini autorizovani trening provajder za teritoriju Srbije od strane ACES-a i FIDIC-a (International Federation of Consulting Engineers), pozivaju vas na dvodnevnu lokalnu obuku:

 

“FIDIC Ugovori – Primena na projektima” koja će se održati 11 - 12. jula 2018. godine u Beogradu.

 

Obuka ima za cilj da polaznike, uz upoznavanje sa FIDIC procedurama na investicionim projektima, upozna i sa prednostima i problemima koji se mogu javiti prilikom korišćenja ovakvih formi ugovora u Srbiji.

 

Postanite spremni za standardizovane modele ugovora za različite tipove investicionih projekata, pri čemu su rizici projekta umanjeni i interesi učesnika u projektu zaštićeni. Budite spremni za rad sa uslovima ugovora koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

 

U prilogu se nalaze detaljne informacije o obuci. Popunjen formular za prijavu potrebno je poslati na e-mail fidic@aces.rs najkasnije do 04.07.2018.

 

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke.

 

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Download

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg