ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

FIDIC Internacionalna Obuka - Module 2, 01-02. Novembar 2018.

FIDIC Internacionalna Obuka - Module 2, 01-02. Novembar 2018.

FIDIC Internacionalna Obuka - Module 2, 01-02. Novembar 2018.

Međunarodna FIDIC asocijacija - International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “Upravljanje odštetnim zahtevima (klejmovima) i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora, Modul 2” koja će se održati 01-02. novembra u Hotelu ZIRA u Beogradu.

 

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača g. Robert Werth, Dipl. Ing. MCIArb koji je obučavao veliki broj polaznika širom sveta i proširio im znanja u radu sa FIDIC ugovorima.

 

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).

 

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti pismo u prilogu).

 

Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da Prijavni formular pošaljete na e-mail: fidic@aces.rs najkasnije do 24. oktobra 2018.

 

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Download

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg