ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA “Understanding DABs, Modul 3”, 26-27. mart 2018.

FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA “Understanding DABs, Modul 3”, 26-27. mart 2018.

FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA “Understanding DABs, Modul 3”, 26-27. mart 2018.

Međunarodna FIDIC asocijacija - International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “Understanding DABs, Modul 3” koja će se održati 26-27. marta 2018. u Beogradu.

 

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača g. Axel V. Jaeger , koji je obučio veliki broj polaznika širom sveta i proširio im znanja u radu sa FIDIC ugovorima.

 

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).

 

U prilogu se nalaze detaljne informacije o obuci uključujući i prijava za istu.

 

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

Download

  • International training FIDIC Module 3 - Invitation Letter (Preuzmi dokument) - 327.52 KB
  • International training FIDIC Module 3 - Registration Form (Preuzmi dokument) - 106.65 KB

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg