ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA “PRIMENA 1999 FIDIC USLOVA UGOVORA, MODUL 1”, 07-08. NOVEMBAR 2017.

FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA “PRIMENA 1999 FIDIC USLOVA UGOVORA, MODUL 1”, 07-08. NOVEMBAR 2017.

FIDIC INTERNACIONALNA OBUKA “PRIMENA 1999 FIDIC USLOVA UGOVORA, MODUL 1”, 07-08. NOVEMBAR 2017.

Međunarodna FIDIC asocijacija - International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “PRIMENA 1999 FIDIC USLOVA UGOVORA, Modul 1” koja će se održati 07 - 08. Novembra 2017. godine u IN Hotelu u Beogradu

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača g. Mr. Zoltan Zahonyi, M.Sc u građevinarstvu, koji ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama upravljanja ugovorima i rešavanju sporova na mnogim projektima ugovorenim po FIDIC ugovorima, ugovorima koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).U prilogu se nalaze detaljne informacije o obuci uključujući i prijava za istu.

 

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti pismo u prilogu).

Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da popunjen formular za prijavu pošaljete na e-mail : fidic@aces.rs najkasnije do 27. oktobra 2017.

 

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Download

  • International training FIDIC Module 1 - Invitation Letter  (Preuzmi dokument) - 1,824.97 KB
  • International training FIDIC Module 1 - Registration Form (Preuzmi dokument) - 79.77 KB

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg