ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

ACES OBJAVLJUJE KALENDAR DOGAĐAJA ZA 2017/2018. GODINU

ACES OBJAVLJUJE KALENDAR DOGAĐAJA ZA 2017/2018. GODINU

ACES OBJAVLJUJE KALENDAR DOGAĐAJA ZA 2017/2018. GODINU

Međunarodna FIDIC asocijacija  - International Association of Consulting Engineers, nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE d.o.o. najavljuju međunarodne FIDIC obuke za Module 1, 2, 3 i 4 planirane za 2017/2018. godinu u Srbiji.

Obuke koje vode iskusni međunarodni predavači akreditovani od strane FIDIC-a sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, objašnjavaju i ilustruju upotrebu FIDIC Uslova ugovora. Ugovori pružaju neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocim razvoja, inženjerima, inženjerima razvoja, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje ugovorima.

Zvanični jezik obuke: Engleski

Sertifikat: Međunarodni, izdat od strane FIDIC-a u Ženevi.

 

Dodatno, Nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji – Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE organizuju lokalne/regionalne FIDIC obuke  “FIDIC Ugovori – Primena na projektima” u 2017/2018. godini.

Obuke vode naši lokalni eksperti/predavači sa velikim lokalnim i regionalnim iskustvom na FIDIC projektima. Svrha ovih treninga jeste da učesnici nauče FIDIC procedure na investicionim projektima, kao i koje su to pogodnosti i izazovi koji mogu da nastanu kada se ove forme Ugovora primenjuju u Srbiji i/ili u regionu.

Zvanični jezik obuke: Srpski

Sertifikat: Lokalni/regionalni, izdat od strane nacionalne FIDIC asocijacije u Srbiji – ACES.

Кalendar obuka za međunarodne i lokalne FIDIC obuke u 2017/2018. godini, možete preuzeti ovde:

Download

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg