ACESУдружење инжењера консултаната Србије

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

ACES ОБЈАВЉУЈЕ КАЛЕНДАР FIDIC ОБУКА ЗА 2017/2018. ГОДИНУ

ACES ОБЈАВЉУЈЕ КАЛЕНДАР FIDIC ОБУКА ЗА 2017/2018. ГОДИНУ

ACES ОБЈАВЉУЈЕ КАЛЕНДАР FIDIC ОБУКА ЗА 2017/2018. ГОДИНУ

Међународна FIDIC асоцијација  - International Association of Consulting Engineers, национална FIDIC асоцијација у Србији – Удружење инжењера консултаната Србије (АСES) и компанија МАCE d.о.о. најављују међународне FIDIC обуке за Модуле 1, 2, 3 и 4 планиране за 2017/2018. годину у Србији.
 
Обуке које воде искусни међународни предавачи акредитовани од стране FIDIC-а са дугогодишњим међународним искуством, објашњавају и илуструју употребу FIDIC Услова уговора. Уговори пружају неопходна знања професионалцима из владиних министарстава и агенција, руководиоцима компанија, руководиоцима сектора, руководиоцим развоја, инжењерима, инжењерима развоја, правницима, економистима и свима који су укључени у имплементацију и управљање уговорима.
 
Званични језик обуке: Енглески
 
Сертификат: Међународни, издат од стране FIDIC-а у Женеви
 
 
Додатно, Национална FIDIC асоцијација у Србији – Удружење инжењера консултаната Србије (АСES) и компанија МАCE организују локалне/регионалне FIDIC обуке  “FIDIC Уговори – Примена на пројектима” у 2017/2018. години.
 
Обуке воде наши локални експерти/предавачи са великим локалним и регионалним искуством на FIDIC пројектима. Сврха ових тренинга јесте да учесници науче FIDIC процедуре на инвестиционим пројектима, као и које су то погодности и изазови који могу да настану када се ове форме Уговора примењују у Србији и/или у региону.
 
Званични језик обуке: Српски
 
Сертификат: Локални/регионални, издат од стране националне FIDIC асоцијације у Србији – АСES
 
Календар обука за међународне и локалне FIDIC обуке у 2017/2018. години, можете преузети овде:

Download

Пошаљи пријатељу

progress ajax_processing_msg