ACESUdruženje inženjera konsultanata Srbije

  • FIDIC
  • EFCA

National Member Association

Jedanaesta sednica Skupštine Udruženja, 23. maj 2018. godine

Jedanaesta sednica Skupštine Udruženja, 23. maj 2018. godine

Jedanaesta sednica Skupštine Udruženja, 23. maj 2018. godine

Jedanaesta sednica Skupšine Udruženja inženjera konsultanata Srbije, održana je u sredu 23. maja 2018. godine u  hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Prisutnima se na početku obratio predsednik Skupštine ACES-a, gospodin Branislav Simović.

Nakon njegovog izlaganja, prešlo se na usvajanje tačaka dnevnog reda. Jednoglasno su usvojeni izveštaj o  radu Udruženja za 2017. godinu i izveštaj o finansijskom poslovanju Udruženja za 2017. godinu. Plan rada za 2018/2019. i budžet za 2018. godinu su predstavljeni i takođe jednoglasno usvojeni.

Upravni odbor je razmotrio i odobrio ukupno 5 zahteva za članstvo u proteklih godinu dana. Predstavnici novih firmi članica ACES-a održali su prezentacije na Skupštini i predstavili  svoje firme: Preduzeće za projektovanje, inženjering i konsalting u hidrotehnici i građevinarstvu EHTING – redovna članica, HILL INTERNATIONAL N.V. ogranak Beograd – redovna članica, AzVirt ogranak Beograd – pridružena članica.

Po završetku  Jedanaeste Skupštine, izvršna direktorka ACES-a Andrea Šehić , održala je prezentaciju na temu ,,FIDIC Directors Secretaries-Advisory Council”. Prezentaciju je održao i Nikola Matić, potpredsednik ACES UO na temu ,,EFCA European Federation  of Engineering Consultancy Associations“.

Nakon prezentacija organizovan je koktel za sve prisutne.

Pošalji prijatelju

progress ajax_processing_msg