ACES vas poziva na REBEC 2018

18. 06. 2018.

Ovogodišnji REBEC događaj održava se od 18-20. juna u Hotelu Hilton Belgrade.

Ovom prilikom želimo da najavimo panelu o primeni FIDIC ugovora, koji će se održati u utorak 19. juna sa početkom u 12h . Moderator je prof. dr Nenad Ivanišević sa Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a potrvđeni govornici su Gđa Ivana Panić iz Advokatske kancelarije Moravčević Vojnović, Gdin Nikola Matić iz VMS-a, Gdin Vladimir Milovanović iz 3 Lite-a i Gdin Mikhael Pokatajev iz Azvirt-a.

Možemo najaviti predstavljanje razvoja dosadašnjih modela FIDIC ugovora, početak primene najnovijih rešenja, primeri iz prakse iz visokogradnje i niskogradnje i koja su najčešća, gotovo dnevna pitanja koja se sreću u primeni FIDIC modala ugovora. Po očekivanju publike, ovo treba da bude jedan od najinteresantnjih panela na ovogodišnjem REBEC-u.

Ovogodišnji slogan UJEDINJENE RAZLIČITOSTI bio je slogan vezan za održavanje REBEC-a 2013. godine. Isti slogan nije slučajno ponovo izabran. Srbija postaje lider na tržištu Zapadnog Balkana, kao i u zemljama jugoistočne Evrope.Vidne različitosti na tržištima, sada nezavisnih zemalja, nastalih na teritorijama EX YU, ipak ne isključuju mogućnost da ova tržišta predstavljaju jednu celinu. Sličnosti očigledno mogu da povežu i ujednače različitosti!

Detaljnije možete pogledati na REBEC sajtu a posebno na strani: Predstavljanje „FIDIC pravila“ na REBEC-u 2018